8c14bb5e690912d7dba0a0be0dfa383f.jpg

Tekstvaart Photography Blog

Gelukkig, gezond, creatief en inspirerend 2019!

Januari 2019

Het is een tijd geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven. 2 januari is een goed moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Weer veel  foto's gemaakt met 'natuurlijk licht' in de hoofdrol. Afgelopen jaar zijn weer diverse foto's van Tekstvaartphotography gepubliceerd iin magazines en lever ik regelmatig foto's aan het nieuwe online magazine Thehorseclub.nl
Verder heb ik diverse evenementen gefotografeerd. Het enthousiasme van de deelnemers en de uitdaging om net even andere foto's te maken, maken me blij. Ook diverse mooie momenten in de natuur kunnen vastleggen. Of ontroerende momenten van mensen met hun dieren.

 

Publicatie in magazines

publicatie in Jubileumboek GRCN, Roots en Zoom.nl

Ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van de Golden Retriever Club Nederlands is een jubileumboek uitgebracht. Ik mocht een aantal foto's leveren voor dit mooie boek. Erg leuk om het resultaat te zien.

Vorig jaar ben ik een dagje boomkikkertjes wezen fotograferen in Vledder. Zoom.nl heeft een artikel aan deze grappige beesten besteed en een van mijn foto's uitgekozen als openingsfoto bij het artikel.

Van Root kreeg ik een Eervolle Vermelding voor een andere foto van de boomkikkers.

 

 E7A2633
E7A2572
 E7A2659
 E7A2727

Paardenvierdaagse Zorgvlied 2017

Paardenvierdaagse Zorgvlied 2017
Paardenvierdaagse Zorgvlied 2017

Ook dit jaar maak ik weer foto's tijdens de Paardenvierdaagse Zorgvlied. Tijdens vier dagen rijden ongeveer 300 ruiters en menners diverse prachtige routes van ongeveer 25 km door het Drents-Friese Wold.
De foto's die ik heb gemaakt kun je bekijken en bestellen in de Webshop. Op dit moment ben ik nog bezig met fotograferen en daarna worden alle foto's geoptimaliseerd. Dit kost tijd, zo gauw ik ze klaar heb, zet ik ze in de webshop. Ik zal hierover dan ook een bericht op mijn FB pagina plaatsen.

 

  

Autumn Desert Trail

Autumn Desert Trail
Autumn Desert Trail 2017

28 oktober heb ik foto's gemaakt tijdens de Autumn Desert Trail op de Kale Duinen in het Drents-Friese Wold.
De foto's die ik heb gemaakt kun je bekijken en bestellen in de Webshop. Voor ik de foto's in de webshop plaats, worden alle foto's geoptimaliseerd. Dit kost tijd, zo gauw ik ze klaar heb, zet ik ze in de webshop. Ik zal hierover dan ook een bericht op mijn FB pagina plaatsen.

20171028 E7A9583   20171028 E7A9426

Pink Workingtest in het Kotterbos

Pink Workingtest

Zondag 13 maart heb ik foto's gemaakt bij de Pink Workingtest.  Deze workingtest is gehouden voor de Alp d'HuZes van Nick van Barneveld en Marc Bevers. Een workingtest met een bijzonder tintje. De opbrengst van deze dag gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds.

Toen ik hoorde van deze Workingtest heb ik me als sponsor aangemeld en aangeboden  foto's te maken van dit evenement. De opbrengst van de verkoop van de foto's gaat naar het KWF.  Het was een geweldige dag, een sportieve sfeer en veel enthousiaste mensen.
Meer foto's zijn te bekijken en te bestellen in de webshop onder fotoshoots.